Našim zákazníkům nabízíme české ryby a rybí výrobky v nejvyšší kvalitě. Péči ale nevěnujeme jen produktům, nýbrž i přírodě. V kvalitě ryb se odráží naše každodenní péče o rybníky, vodu a okolní krajinu. Přečtěte si, jak ryby chováme, zpracováváme, jak pokračujeme v poctivé práci našich předků z 15. století, jaké sezónní akce právě probíhají a co je u nás nového.

Jak rozpoznat čerstvé ryby

Jak poznat, jestli před sebou máte skutečně čerstvou a kvalitní rybu? V praktickém průvodci na následujících řádcích se vám pokusíme na tuto otázku odpovědět. Přečtěte si pár tipů a rad, abyste si byli při další přípravě ryby jistí a nebáli se ji podávat svým hostům, sobě nebo své rodině. Ryba musí být vždy v perfektním stavu! Nedělejte žádné kompromisy.

Úpravy ryb (2): Tepelné úpravy, které okouzlí vaše chuťové pohárky

Koupili jste si čerstvou rybku, pečlivě ji očistili od šupin, vykuchali a naporcovali. Teď před sebou máte šťavnatý plátek syrového masa, připravený na další fázi. Jak tedy dosáhnout toho, že z něj vytvoříte skutečnou delikatesu? Pokračujte ve čtení a prozkoumejte nejčastější způsoby tepelných úprav ryb, které vám umožní připravit skvělé jídlo.

Úpravy ryb (1): Kuchyňská příprava rybího masa

Nejen správná příprava, ale dokonce i způsob čištění ryby ovlivňuje celkový zážitek z jídla. Zejména pokud jde o mražený kousek. Pokud toužíte po tom, aby byly vaše rybí pokrmy stejně kvalitní jako v předních restauracích, čtěte dál. Připravili jsme pro vás totiž průvodce, díky kterému se stanete mistrem v úpravě ryb.

KDE NAKOUPÍTE RYBY A VÝROBKY?

Tento web využívá cookies

Náš web není žádný malý rybníček. A aby zde vše fungovalo a my vám mohli přinášet ty nejlepší úlovky, používáme soubory cookies. Rozpoznáme, po čem vaše rybářské srdce touží a nebudeme vás při lovu zbytečně rušit reklamou, která vás nezajímá. Nahoďte prut správným směrem, nastavení můžete kdykoliv změnit. Více informací

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Více informací