Upravit stránku

Tento dokument popisuje, jakým způsobem používáme a zpracováváme osobní údaje, které jste nám poskytl/a. Najdete zde také informace o tom, jak nás kontaktovat, pokud máte dotazy ohledně osobních údajů. Na jakékoliv otázky vám rádi odpovíme.

Totožnost a kontaktní údaje správce:

firma: Rybářství Chlumec nad Cidlinou, a.s.
adresa: Boženy Němcové 711/IV, Chlumec nad Cidlinou 503 51 IČ 481 731 93, DIČ CZ48173193 
email: rybychlumec@rybychlumec.cz
telefon: + 420 495 703 050

Jaký typ osobních údajů shromažďujeme?

Shromažďujeme pouze osobní údaje za účelem doručení objednané zásilky nebo realizaci nabízené služby na základě plnění uzavřené smlouvy. K doručení zásilky potřebujeme Jméno, Příjmení, Dodací adresu, Fakturační adresu, E-mail a platební údaje dle typu platby.

Za jakým účelem zpracováváme osobní data?

Osobní údaje, které nám byly poskytnuty prostřednictvím našich webových stránek, budou použity pro účely uvedené v těchto zásadách nebo na příslušných stránkách webových stránek. Vaše osobní údaje můžeme využít pro následující účely:

  1. správu našich webových stránek a podnikání;
  2. přizpůsobení našich webových stránek právě vám;
  3. umožnění využívání služeb dostupných na našich webových stránkách;
  4. zasílání zboží zakoupeného prostřednictvím našich webových stránek;
  5. poskytování služeb zakoupených prostřednictvím našich webových stránek;
  6. zasílání výpisů, faktur, připomínek plateb a vybírání plateb;
  7. zasílání nekomerčních obchodních sdělení;
  8. zasílání konkrétně vyžádaných e-mailových oznámení;
  9. poskytování statistických informací o našich uživatelích třetím stranám (tyto třetí strany však z těchto informací nebudou moci identifikovat žádného jednotlivého uživatele);
  10. vyřizování dotazů a stížností vámi vznesených nebo jinak se vás týkajících v souvislosti s naším webem;
  11. udržování bezpečnosti našich webových stránek a předcházení podvodům;
  12. ověření souladu s podmínkami používání našich webových stránek a
  13. další použití.

Jaké osobní údaje sdílíme s třetími stranami?

Webové stránky jsou napojeny na několik aplikací třetích stran, které dále zpracovávají data ke svému účelu. Kompletní přehled aplikací třetích stran, které naše webové stránky používají, naleznete v následující tabulce:

Název služby

Data

Účel

Typ souhlasu

Facebook

Cookies, anonymní data o chování a zájmech skupiny.

Oprávněné zájmy správce.

Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Instagram

Cookies, anonymní data o chování a zájmech skupiny.

Oprávněné zájmy správce.

Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Google Analytics

Cookies, Anonymní údaje o používání webu.

Analýza anonymních dat.

Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Google Ads

Cookies, Anonymní údaje o používání webu.

Optimalizace kampaní na základě anonymních dat.

Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Sklik.cz

Cookies, Anonymní údaje o používání webu.

Optimalizace kampaní na základě anonymních dat.

Opt-in, vyjádření nesouhlasu.

Dimenze++

Jméno, Příjmení, Dodací adresa, Fakturační adresa, E-mail, Telefon.

Účetní zpracování dat v systému Dimenze++, e-mailová
komunikace. 

Plnění či uzavření smlouvy.

Přes aplikace třetích stran shromažďujeme informace o vašem počítači. Tyto údaje jsou anonymní. Nemohou vás identifikovat jako osobu a jsou využívána pouze k tvorbě statistik a jejich následné analýze.

Doba zpracování osobních údajů

Zpracování osobních údajů bude z naší strany probíhat po dobu účinnosti smlouvy. Řídíme se vznikem kupní smlouvy, který začíná doručením objednávky nebo odesláním souhlasu pro marketingovou komunikaci. Tato doba je 2 roky. Po této době archivujeme pouze zákonem dané dokumenty.

Jak využíváme Cookies

Soubory cookies používáme k zajištění základních funkcí webu. Pomocí nich ukládáme produkty přidané do košíku, oblíbené produkty, produkty vybrané k porovnání a s Vaším souhlasem je využíváme i k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním všech cookies včetně cookies třetích stran, sloužících k zaznamenání údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy a k analytickým účelům.

Na našem webu používáme tyto cookies:

  1. Technické cookies jsou nezbytně nutné pro základní fungování webu a jeho funkcí. Bez nich by náš web nefungoval, např. by nebylo možné přidat zboží do košíku, dokončit objednávku nebo se přihlásit k uživatelskému účtu.
  2. Funkční cookies nám umožňují zapamatovat si Vaše základní volby, které na webu provedete a vylepšují celkový uživatelský komfort používání webu.
  3. Cookies sociálních sítí nám umožňují Vás komfortně propojit s Vaším profilem na sociálních sítích a například Vám umožnit sdílet produkty a služby s přáteli a rodinou.
  4. Personalizace obsahu nám umožní zobrazit obsah a reklamy dle údajů, které jsou o Vás dostupné tak, abychom se co nejlépe strefili přesně do Vašich potřeb.
  5. Nepersonalizovaná reklama nám umožňuje zobrazit Vám obecnou reklamu na naše produkty a služby.
  6. Personalizovaná reklama nám umožňuje nabídnout relevantní produkty a služby na míru, a to na základě Vašich nákupů, Vašeho chování a Vašich preferencí.
  7. Měření publika nám umožňuje optimalizovat naše stránky pro Vaše komfortní používání, a to na základě toho, jak web používáte. Cílem je zapamatovat si či předpokládat Vaše volby. Odhalit slabá a silná místa webu, která jsou následně dle dat vylepšována.
  8. Cookies třetích stran např. partnerských webů, aplikací, rozšiřujících nástrojů, analytických služeb apod.

Udělením souhlasu se zpracováním cookies budou na Váš přístroj, který k prohlížení webu používáte, nainstalovány funkční a analytické cookies (kliknutím na tlačítko "Rozumím". Technické cookies instalujeme na Vaše zařízení vždy, tedy i bez Vašeho souhlasu, protože bez nich by náš web nefungoval.

Jaké bezpečnostní postupy týkající se uchovávání osobních dat používáme?
Poskytovatel přijal a udržuje taková technická a organizační opatření, aby nemohlo dojít k neoprávněnému nebo nahodilému přístupu k osobním údajům, k jejich změně, zničení či ztrátě, neoprávněným přenosům, k jejich jinému neoprávněnému zpracování, jakož i k jinému zneužití osobních údajů.

  1. Anonymizace osobních údajů.
  2. Schopnost obnovit dostupnost osobních údajů a přístup k nim včas a v případě fyzických či technických incidentů.
  3. Proces pravidelného testování, posuzování a hodnocení účinnosti zavedených technických a organizačních opatření pro zajištění bezpečnosti zpracování.
  4. Víceúrovňový firewall.
  5. Antivirovou ochranu a kontrolu neoprávněných přístupů.
  6. Šifrovaný přenos dat prostřednictvím IT technologií.
  7. Přístup k osobním údajům pouze pro pověřené osoby Poskytovatele.
  8. Servery s osobními údaji uzamčené v serverovně.

 

Obecná ustanovení

  1. Zákazník poskytuje své osobní údaje prodávajícímu za účelem uzavření kupní smlouvy s prodávajícím a řádného trvání právního vztahu mezi zákazníkem a prodávajícím založeného uzavřenou kupní smlouvou. Souhlas se zpracováním osobních údajů v celém rozsahu dle tohoto článku není podmínkou, která by sama o sobě znemožňovala uzavření kupní smlouvy.
  2. Zákazník dobrovolně poskytuje své osobní údaje a souhlasí s jejich poskytnutím třetím osobám za níže uvedených podmínek.
  3. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.
  4. V případě, že by se kupující domníval, že prodávající nebo zpracovatel provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života kupujícího nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může:
  5. Požádat prodávajícího nebo zpracovatele na jeho elektronickou adresu nebo písemně o vysvětlení,
  6. Požadovat na prodejci nebo zpracovateli, a to žádostí na jeho elektronickou adresu, nebo písemně, aby odstranil takto vzniklý stav
  7. Požádá-li kupující o informacích ohledně zpracování svých osobních údajů, je mu prodávající povinen tuto informaci na jeho elektronickou adresu nebo písemně poštou předat. Prodávající má právo za poskytnutí informace podle předchozí věty požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informací, a to v případě opakované žádosti.
  8. Prodávající je řádně registrovaným správcem osobních údajů. Osobní údaje zákazníků jsou zabezpečeny proti zneužití. Nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném a účinném znění.
  9. Veškeré pochybení, dotazy, únik nebo zneužití osobních údajů můžete hlásit na příslušný Úřad na ochranu osobních údajů. (ÚOOÚ)

 

KDE NAKOUPÍTE RYBY A VÝROBKY?

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti