Kde nás najdete
Adresa:
- Březina u Mnichova Hradiště 98, okres Mladá Boleslav
Prodejna ryb se nachází u vjezdu do areálu sádek Březina (Žabakor). Parkování pro naše zákazníky je k dispozici přímo před prodejnou.
Otevírací doba:
-
Pá: 10:00–16:00 (celoročně)
-
So: 8:00–11:00 (od října do dubna)



Nabídka
Živé ryby:
- Celoroční nabídka živých ryb: Kapr, Jeseter
- Sezónní nabídka živých ryb (od října do vyprodání zásob): Pstruh, Tolstolobik, Amur, Štika, Lín, Sumec, Candát, Úhoř, Bílá ryba, Okoun, Karas
Základní opracování ryby
Rybu Vám dle vašeho přání zabijeme, popřípadě vykucháme. Na prodejně ryb provádíme pouze Základní opracování zakoupených ryb spočívají v odstranění šupin, vykuchání, případně uříznutí hlavy. Žádné další úkony (filetování, stahovaní z kůže, porcování apod.) neprovádíme. V případě zájmu o filety nebo půlky můžete využít naši nabídku mražených výrobků ze zpracovny ryb v Chlumci nad Cidlinou.
Všechny úkony provádí proškolený personál v souladu s pravidly pro šetrné zacházení se zvířaty. Dbáme na dodržování zásad welfare živých ryb.
Cena základního opracování (bez odstranění šupin) u kapra, sumce, seta a lýska je 50 Kč za kus.
Ceník opracování ryb
- Zabití a vykrvení ryby – zdarma
- Pstruh – vykuchání – 25 Kč/kus
- Kapr – základní opracování (odstranění šupin, vykuchání, odříznutí hlavy) – 80 Kč/kus
- Ostatní ryby (jeseter, sumec, kapr lysec) – základní opracování – 50 Kč/kus
Výrobky z naší zpracovny ryb v Chlumci nad Cidlinou:
- Celoročně: Uzený sortiment (kapr, losos, makrela, pstruh, tolstolobik a další)
- Mražené: Filety z candáta, kapr filet, kapr půlky, makrela, treska
- Předvánoční nabídka: Vnitřnosti z kapra na polévku, kapří hlavy na polévku
- Chlazené (na objednání dle aktuální nabídky): Pstruh, losos, steak z tuňáka, pražma, okoun nilský a další
- Chlazené – stálá vánoční nabídka: Výrobky z kapra (filety, půlky, porce, vnitřnosti, hlava) pouze týden před Vánocemi
- Opracování: Provádíme základní opracování kapra (odstranění šupin, vykuchání, uříznutí hlavy)
Chcete vědět víc o tom, jak ryby zpracováváme?
Podívejte se na náš článek Jak zpracováváme ryby, než se dostanou na váš stůl nebo si přečtěte o naší technologii zpracování ryb.
V předvánočním období pro Vás máme připravené chlazené výrobky z kapra, včetně vnitřností a kapřích hlav na polévku. Pokud máte dotaz k aktuální nabídce nebo si chcete ověřit dostupnost jiných ryb, zavolejte nám. Rádi vám s čímkoliv poradíme.
Telefon: pan Grégr 604 710 021