Objevte rybu tak, jak vám chutná. Nejlépe to jde zkoušením nových receptů.
Ryba má jednu úžasnou vlastnost: pokaždé chutná jinak podle toho, jak ji připravíte. Zatímco na pánvi je rychlá a šťavnatá, v páře získá jemnost, pošírováním se zklidní její chuť a na grilu se zase krásně rozvoní a získá lehce kouřový tón. Dá se péct, dusit, zapékat, konfitovat, mixovat do polévek i podávat studená v salátcích.
Když vyzkoušíte různé úpravy, zjistíte, že ryba není jen „páteční smažená klasika“, ale neuvěřitelně variabilní surovina, která se hodí na rychlé večeře, slavnostní jídla i lehká letní jídla. Každý si díky tomu najde svou oblíbenou chuť i styl přípravy.
My vám s tím pomůže. Najdete tu recepty jednoduché i kreativní, teplé i studené, tradiční i ty modernější. Stačí si vybrat a pustit se do zkoušení.