Potraviny vyrobené podle České cechovní normy zaručují kvalitu a nadstandardní parametry, kterými se liší od jiných srovnatelných potravin uváděných na trh. Pod touto značkou zpracováváme konkrétně 3 rybí výrobky:

VŠECHNY sladkovoDní rybY ZPRACOVÁVÁME DLE CECHOVNÍ NORMY

Přestože pod normou máme označené pouze výše zmíněné nejoblíbenější rybí výrobky, i ostatní druhy ryb zpracováváme dle parametrů této normy. Největší podíl na celkové produkci našich ryb představuje kapr (80 %), tolstolobik a amur (10 %), zbytek patří jiným sladkovodním rybám.

Moderní zpracovna ryb a špičkové technologie

Počátek zpracování našich ryb datujeme do roku 1992. V roce 2003 jsme pak postavili moderní zpracovnu o celkové ploše více než 1 000 m2.

Koncepcí stavby, použitými materiály, technologií a systémem řízení jakosti HACCP odpovídá naše zpracovna současným požadavkům na potravinářské provozy. Na proces zpracování ryb máme také certifikát IFS FOOD, který každý rok úspěšně obhajujeme.

Zpracovna ryb v Chlumci nad Cidlinou

nabízíme zhruba 60 rybích výrobků

Současný sortiment rybářství v Chlumci nad Cidlinou tvoří tři skupiny výrobků ze sladkovodních i mořských ryb: chlazenéuzené a mražené.

Hlavní zpracovávanou rybou je kapr obecný, amur, tolstolobik a pstruh. Klasickým výrobkem je půlka chlazeného kapra v malospotřebitelském balení.

Získali jsme i několik ocenění

V roce 2015 jsme získali ocenění za uzené pikantní filety kapra. Obdrželi jsme značku Regionální potravina Královehradeckého kraje. A v roce 2016 jsme získali toto ocenění i za naše Kapří medailonky.

KDE NAKOUPÍTE RYBY A VÝROBKY?

Tento web využívá cookies

Náš web není žádný malý rybníček. A aby zde vše fungovalo a my vám mohli přinášet ty nejlepší úlovky, používáme soubory cookies. Rozpoznáme, po čem vaše rybářské srdce touží a nebudeme vás při lovu zbytečně rušit reklamou, která vás nezajímá. Nahoďte prut správným směrem, nastavení můžete kdykoliv změnit. Více informací

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Více informací