Upravit stránku

V rybářství v Chlumci zajišťujeme vše vlastními silami. Chov a zpracování ryb nás baví už dlouhé roky. Za ta léta se ale hodně změnilo a bez moderních technologií by to dnes nešlo. V současnosti využíváme nejlepší a nejefektivnější postupy zpracování, jaké lze u nás mít. Středobodem toho všeho je náš výrobní závod o celkové ploše 1 000 m2 a právě na jeho pomyslnou prohlídku vás zveme. Víte, jaké všechny procesy tady probíhají?

Jaké kroky zajišťujeme, než jdou ryby do prodeje

  • Odšupinování
  • Opracování a praní
  • Glazování
  • Chlazení
  • Uzení
  • Mražení i rozmrazování
  • Vakuování
  • Balení a další

Zajímají vás podrobnosti k jednotlivým postupům? Sepsali jsme pro vás kompletní a vyčerpávající popis jednotlivých kroků.

Ryby zpracováváme v souladu s mezinárodními standardy IFS (International Food Standard) a sladkovodní druhy dle české cechovní normy

Jaké druhy ryb zpracováváme

  • Sladkovodní druhy: Kapr obecný, lín obecný, amur bílý, pstruh duhový, tolstolobik bílý, štika obecná a další druhy.
  • Mořské druhy: Sleď, makrela, tuňák, mořská štika-hejk-štikozubec obecný, treska obecná, treska tmavá, sajda, losos obecný a růžový, gorbuša aj.
Filetování kapra

Podívejte se, jak to u nás vypadá

  • Filetování kapra
    Filetování kapra
  • Balicí linka pro výrobky do vakua
    Balicí linka pro výrobky do vakua
  • Uzené výrobky na stojanu
    Uzené výrobky na stojanu
  • Kontrola procesu uzení po první dávce kouře
    Kontrola procesu uzení po první dávce kouře
  • Manipulační koš s živou rybou
    Manipulační koš s živou rybou
  • Mercedes atego pro převoz ryb
    Mercedes atego pro převoz ryb
  • Testování programu na uzení ryb
    Testování programu na uzení ryb
  • Rozmrazovna čistá výrobní část
    Rozmrazovna čistá výrobní část
  • Vakuová balička
    Vakuová balička
Výrobní závod v Chlumci nad Cidlinou

Chcete se nás na něco zeptat? Napište nám, jsme tu pro vás

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

KDE NAKOUPÍTE RYBY A VÝROBKY?