Středobodem toho všeho je náš výrobní závod o celkové ploše 1 000 m2 a právě na jeho pomyslnou prohlídku vás zveme. Víte, jaké všechny procesy tady probíhají?

Jaké kroky zajišťujeme, než jdou ryby do prodeje

  • Odšupinování
  • Opracování a praní
  • Glazování
  • Chlazení
  • Uzení
  • Mražení i rozmrazování
  • Vakuování
  • Balení a další
Ryby zpracováváme v souladu s mezinárodními standardy IFS (International Food Standard) a sladkovodní druhy dle české cechovní normy

Jaké druhy ryb zpracováváme

  • Sladkovodní druhy: Kapr obecný, lín obecný, amur bílý, pstruh duhový, tolstolobik bílý, štika obecná a další druhy.
  • Mořské druhy: Sleď, makrela, tuňák, mořská štika-hejk-štikozubec obecný, treska obecná, treska tmavá, sajda, losos obecný a růžový, gorbuša aj.

Podívejte se, jak to u nás vypadá

  • Filetování kapra
  • Balicí linka pro výrobky do vakua
  • Manipulační koš s živou rybou

Chcete se nás na něco zeptat? Napište nám, jsme tu pro vás

  • Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

KDE NAKOUPÍTE RYBY A VÝROBKY?

Tento web využívá cookies

Náš web není žádný malý rybníček. A aby zde vše fungovalo a my vám mohli přinášet ty nejlepší úlovky, používáme soubory cookies. Rozpoznáme, po čem vaše rybářské srdce touží a nebudeme vás při lovu zbytečně rušit reklamou, která vás nezajímá. Nahoďte prut správným směrem, nastavení můžete kdykoliv změnit. Více informací

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Více informací